söndag, mars 29

OMG samhällskritik.

Humor. Skit i att hans far tog livet av sig ett år tidigare. Skit i att han köpte ett vapen två veckor innan morden. Skit i att han slutade gå i skolan efter fjorton dagar. Skit i att han satt inne på hotellrummet under familjesemestern medan alla andra var ute och glodde på sevärdheter. Skit i att han isolerade sig från omvärlden under ett helt år. Nej, fokusera på att BMW'n som blev beskjuten är läskigt lik bilmodellen Blista som finns i Grand Theft Auto. Läskigt lik! Det är tevespelens fel!

"Like the thugs in 'Grand Theft Auto' and warlocks in 'World of Warcraft', Martin-Urban showed no emotion as he fatally shot dentist Terry Fine, 61"

Jo men jo, normala massmördare brukar ju skratta högt och uttrycka en hel palett med känslor medan de skjuter ihjäl folk. Det är de som har POKER FACE som man måste akta sig för. Och seriöst, hette jag "Martin-Urban" i efternamn skulle fan jag också gå på en mordturné. Och jag skulle börja med att ta hand om panikspridarna som skyller random galenskaper på rocknroll, hip-hop, tv-spel och T9-ordlistan.

Inga kommentarer: